GFXRomania.Info - Sursa ta de tutoriale !
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeSearchLatest imagesRegisterLog in

Share | 
 

 Ce se gaseste in Photoshop Extend ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Enis
DETINATOR
DETINATOR
Enis

Mesaje : 202
Varsta : 30
Localizare : Constanta

Ce se gaseste in Photoshop Extend ? Empty
PostSubject: Ce se gaseste in Photoshop Extend ?   Ce se gaseste in Photoshop Extend ? I_icon_minitimeWed Dec 29, 2010 10:17 pm

Aceasta editie a lucrarii Adobe Photoshop CS4 lucreaza cu multe dintre functiile pachetului Adobe Photoshop CS4 Extend - o versiune cu functii suplimentare pentru utilizatori profesionisti , tehnici si stiintifici , destinata celor care creeaza efecte speciale video;sau pentru prelucrarea imaginilor din arhitectura sau din alte domeniistiintifice sau ingineresti.Cateva din caracteristicile pachetului Photoshop Extend sunt :

• Capacitatea de a importa imagini tridimensionale si secvente video si posibilitatea de a edita cadre individuale sau serii de fisiere cu imagini prin pictare,clonare,retusare sau transformare.

• Suport pentru fisiere tridimensionale (3D) , inclusiv formatele de fisier U3D , 3DS , OBJ , KMZ si Collada , create de programe cum ar fi Adobe Acrobat 9 Professional ,3D Studio Max , Alias , Maya si Google Earth .Pentru a invata despre aceste caracteristici,vedeti lectia 12 => "Lucrul cu imagini 3D'' .

• Instrumentele de determinare a valorilor si de numarare pentru masurarea oricaror suprafete,inclusiv zone neregulate,definite cu instrumentul sau cu instrument de selectie.De asemenea , puteti calcula inaltimea , latimea , suprafata si perimetru sau puteti tine evidenta valorilor dintr-una sau mai multe imagini.Pentru mai multe detalii despre modul de utilizare a acestor functii , vezi lectia 13 "Lucrul cu imagini stiintifice" .

• Stive de imagini,stocate ca obiecte Smart Object,care va permit sa combinati un grup de imagini cu un cadru de referinta similar si apoi sa prelucrati mai multe imagini pentru a produce o vedere compusa;de exemplu,pentru a elimina continutul nedorit sau defectele .

• Functii de animatie care prezinta durata in cadre si proprietatiile animatie pentru straturile dintr-un document intr-un mod de afisare cu axa Timeline si care va permit sa parcurgeti cadrele,sa le editati si sa ajustati durata cadrelor pentru fiecare strat.

• Suport pentru formate speciale de fisier,cum ar fi DICOM - standardul comun pentru scanari medicale;MATLAB , un limbaj de calcula tehnic de nivel inalt si un mediu interactiv pentru dezvoltarea algoritmilor,afisarea si analizarea datelor si calcul numeric;si imagini de rezolutie inalta pana pe 32 de biti,inclusiv un instrument special HDR Color Picker si capacitatea de a picta si folosi straturi in aceste imagini HDR pe 32 de biti.

SURSA : www.gfxromania.info
Back to top Go down
http://gfxromania.info
 

Ce se gaseste in Photoshop Extend ?

View previous topic View next topic Back to top 

 Similar topics

+
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
GFXRomania.Info - Sursa ta de tutoriale ! ::  NOU ! CURS ADOBE PHOTOSHOP CS4 !  :: Adobe Photoshop CS4 Extend :: Primii pasi-
Jump to:  

  
Ce se gaseste in Photoshop Extend ? 21mi22u

Free forum | ©phpBB | Free forum support | Report an abuse | Forumotion.com